Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Πάμε Μαζί…να σηκώσουμε τον Ήλιο ψηλά!

Συντρόφισσες σύντροφοι,

έκλεισε σήμερα η αυλαία της προεκλογικής περιόδου. Από αύριο μετράμε λίγες ώρες μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες και να κληθεί ο λαός να αποφασίσει για το μέλλον του τόπου.

Οι τελευταίες εβδομάδες μας βρήκαν σε δρόμους, πλατείες, καφενεία, καταστήματα. Με κλιμάκια της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. επισκεφτήκαμε τις πόλεις και τα χωρία του Νομού μας μεταφέροντας σε κάθε πολίτη τους 5 Εθνικούς μας Στόχους.

Μιλήσαμε με τους νέους ανθρώπους για τα αδιέξοδα τους, μιλήσαμε με τους αγρότες, εργαζόμενους, μικρομεσαίους για τα προβλήματα και τους φόβους τους. Κοιτάξαμε τον πολίτη στα μάτια και υποσχεθήκαμε ένα σχέδιο 100 ημερών που θα αναθερμάνει την Οικονομία, θα διασφαλίσει το εργαζόμενο, θα δώσει πνοής στην κοινωνία.

Μιλήσαμε σε όλους όσους έπαψαν να πιστεύουν ότι υπάρχει άλλος δρόμος, ότι υπάρχει ο δρόμος της αξιοπρέπειας, της αλήθειας, της δημιουργίας. Υπάρχει ο συλλογικός δρόμος που δεν χωρίζει, αλλά ενώνει τους Έλληνες στην πορεία της νέας ενότητας.

Την Κυριακή 4 Οκτώβρη καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες τιμώντας το δημοκρατικό τους δικαίωμα. Τους καλούμε να στείλουν με την ψήφο τους το δικό τους μήνυμα. Καλούμε τους πολίτες να αποφασίσουν για το δικό τους αύριο και των παιδιών τους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε απέναντι σε όλους τους Έλληνες για μια νέα Ελλάδα που μπορεί να κάνει την διαφορά. Δεσμεύτηκε για ένα Κράτος που σέβεται και υπηρετεί τον Πολίτη. Δεσμεύτηκε για ένα πολιτικό σύστημα που δεν υπηρετεί την Ολιγαρχία αλλά τις ανάγκες του Λαού.

Είναι στο χέρι μας η επόμενη μέρα, είναι στο χέρι μας η νέα Αλλαγή, είναι στο χέρι μας να γίνουμε η γενιά που θα ζήσει καλύτερα απο την προηγούμενη.

Την Κυριακή 4 Οκτώβρη Όλοι εμείς τα μέλη και φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δηλώνουμε παρόν στην μάχη της κάλπης. Παλεύουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή για την Νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την Νίκη της προοδευτικής παράταξης.

Την Δευτέρα 5 Οκτώβρη βάζουμε μπροστά το συλλογικό μας σχέδιο για την νέα Αλλαγή. Πάμε Μαζί!

Καλό μας Αγώνα και με την ΝΙΚΗ!

Καραδημητρίου Μιχάλης

Γραμματέας Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείο

2 σχόλια:

  1. Αυτή τη φορά μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και θα την κάνουμε.
    Συντροφικούς χαιρετισμούς απο τους Αμπελόκηπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή