Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Νίκη - Ελπίδα - Αλλαγή


Ο τελευταίος μήνας μας βρήκε στην πρώτη γραμμή του Αγώνα, η χτεσινή Κυριακή μας βρήκε στα Εκλογικά Τμήματα ως εκλογικούς αντιπροσώπους του Κινήματος μας. Το κλείσιμο της κάλπης μας βρίσκει δικαιωμένους για την μεγάλη ΝΙΚΗ της Δημοκρατικής Παράταξης.

Το αποτέλεσμα των Εκλογών δικαιώνει τον πολιτικό μας αγώνα όλα αυτά τα χρόνια. Δικαιώνει τον Γιώργο Παπανδρέου που έδωσε προσωπική μάχη με κάθε εξωθεσμικό κέντρο εξουσίας, εγκαινιάζοντας ένα νέο ήθος στην πολιτική ζωή.

Το αποτέλεσμα των εκλογών επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο ξεκάθαρο και συγκεκριμένο σχέδιο του Κινήματος μας για την νέα ΑΛΛΑΓΗ.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα 35 χρόνια της Ιστορικής του διαδρομής πέτυχε μια μεγάλη και “καθαρή” πολιτική Νίκη. Πέτυχε μια μεγάλη Νίκη απέναντι στον Νεοφιλελευθερισμό και την Συντήρηση, στέλνοντας την Δεξιά στο “χρονοντούλαπο της Ιστορίας”. Ο Κυρίαρχος Λαός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα δίνοντας στο Κίνημα μας την κοινωνική και Λαϊκή Αυτοδυναμία για να προχωρήσει σε μεγάλες τομές.

Χτες η πλειοψηφία του Δημοκρατικού λαού ξεχύθηκε σε δρόμους, πλατείες και γειτονιές γιορτάζοντας την Νίκη. Όλοι μαζί το ποτάμι της Νίκης διέσχισε κάθε γωνιά της χώρας επιβεβαιώνοντας την Κινηματική φύση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι Κίνημα Λαού και ιδρύθηκε για να υπηρετεί την Ελλάδα και τους Έλληνες . Το πατριωτικό και αριστερό ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εδώ και θα δώσει την μάχη για να επαναφέρει το χαμένο όραμα στον λαό.

Με αυτές τις αρχές θα πορευτεί και η νέα Κυβέρνηση του Κινήματος μας με καθαρό λόγο και ξεκάθαρη σχέση με τους πολίτες.

Σε αυτή την νέα εποχή ο Γιώργος Παπανδρέου , Πρωθυπουργός της χώρας μπαίνει μπροστά ως θεματοφύλακας της νέας μας πορείας. Μπαίνει μπροστά σε μια συλλογική προσπάθεια όλων των Ελλήνων για έξοδο από τις πολλαπλές κρίσης της Κοινωνίας μας.

Ένας νέος Αγώνας ξεκινά...Και θα είναι αγώνας ΌΛΩΝ μας!

Μαζί με τον Λαό, για τον Λαό, για ένα νέο Όραμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου