Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

1η Συνεδρίαση Θεματικού Δικτύου Παιδείας - Έρευνας


Ηράκλειο, 26/10/2009

Σύντροφοι,

μετά από την τελευταία Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείου ξεκινάμε κύκλους διαλόγου με την συμμετοχή των μελών και φίλων της Οργάνωσης. Οι Θεματικοί Κύκλοι διαλόγου έχουν σαν στόχο την καταγραφή απόψεων και επεξεργασία προτάσεων από όλους, με στόχο την προώθηση τους στα Κεντρικά όργανα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τα αρμόδια Υπουργεία.

Η διαδικασία της διαβούλευσης είναι μια από τις καινοτομίες της Κυβέρνησης του Γιώργου Α. Παπανδρέου και στοχεύει στην ουσιαστική και παραγωγική συμμετοχή του Πολίτη στην διαμόρφωση της πολιτικής.

Μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες θα μπορείτε να συμμετάσχετε στα ακόλουθα δίκτυα της επιλογής σας:

  • Δίκτυο Παιδείας - Έρευνας
  • Δίκτυο Υγείας - Πρόνοιας
  • Δίκτυο Πράσινης Ανάπτυξης - Περιβάλλοντος

Σας καλούμε στην πρώτη ανοικτή συνεδρίαση του Δικτύου Παιδείας - Έρευνας το Σάββατο 31 Οκτώβρη και ώρα 17:00 στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηρακλείου (Σμύρνης 30 & Αβέρωφ).

Θέμα της πρώτης συνάντησης του Δικτύου θα είναι οι Προγραμματικές Δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Στην συνάντηση αυτή θα τεθεί και το ακριβές χρονοδιάγραμμα συζητήσεων και θα οριστούν ομάδες εργασίας για κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης.
Σας περιμένουμε όλους με τις δικές σας θέσεις και προτάσεις σε αυτό το νέο μας εγχείρημα

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

ο Υπεύθυνος του Δικτύου Παιδείας - Έρευνας

Καραδημητρίου Μιχάλης

Γραμματέας Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νοτίων Συνοικιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου