Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Μέχρι πότε κ. Καραμανλή; Εκλογές Τώρα!!

Αύγουστος 2009...


Η Ελλάδα πάλι στις φλόγες. Είναι βλέπεις κάτι σαν παράδοση να καίγονται τα πάντα μέσα στο καλοκαίρι στην χώρα μας. Αμέτρητα στρέμματα γης, απέραντα δάση και περιουσίες καταστρέφονται κάθε χρόνο από τις φλόγες. Οι ομορφιές της πατρίδας μας δίνουν την θέση τους σε νεκρά τοπία. Και κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια...Ανοργανωσιά παντού.

Φαίνεται τελικά ότι οι καταστροφικές πυρκαγιές της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας, δεν έπεισαν την κυβέρνηση να κάνει κάτι επιτέλους. Ο υπερυπουργός κ. Παυλόπουλος ξέχασε το κοντινό παρελθόν μένοντας ακόμα μια φορά αδρανής...Συσκέψεις - Αποφάσεις - Μεγάλα λόγια!!

Κάποιες φορές αναρωτιέμαι, πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει αυτή η χώρα; Η Ελλάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 κατάφερε να συγκεντρώσει όλη την υφήλιο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Σήμερα είμαστε πάλι πρωτοσέλιδο αλλά για τις φωτιές μας, τα σκάνδαλα και τα "ταξίδια" του κ. Χριστοφοράκου.

Και ξανά φουντώνει η συζήτηση για τις Εκλογές, ίδιο σκηνικό με το 2007, ο κ. Καραμανλής θα κρυφτεί πίσω από τα αποκαΐδια και θα οδηγήσει την χώρα σε γρήγορες εκλογές, χωρίς κανένα πολιτικό διάλογο, χωρίς να απολογηθεί για την κατάντια μας. Αλήθεια τι έχουν να πουν τα κατά τόπους πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στον Ελληνικό Λαό ;

Πρέπει να γίνουν εκλογές;
  • Ναι, γιατί κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση ο τόπος κινδυνεύει.
  • Ναι, γιατί η Οικονομία βουλιάζει. Αρνητική Ανάπτυξη, Αύξηση του Ελλείμματος, Ακάλυπτες Επιταγές, Μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε μαρασμό, Μείωση Οικογενειακού εισοδήματος.
  • Ναι, γιατί οι Εργαζόμενοι βλέπουν μπροστά τους το αδιέξοδο της ανεργίας, της ελαστικής υποαπασχόλησης και της ανασφάλιστης εργασίας.
  • Ναι, γιατί οι πολίτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά και στο ίδιο το πολιτικό σύστημα.
  • Ναι, γιατί αυτή η Κυβέρνηση συντηρεί το θολό τοπίο της Διαφθοράς στην Δημόσια Ζωή, στηριζόμενη από υπόδικους Βουλευτές και φυγόδικους "κουμπάρος" και "φίλους". Είναι η κυβέρνηση παραγωγής σκανδάλων.
  • Ναι, γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από Αλλαγή πορείας, έχει ανάγκη από Αλλαγή νοοτροπίας, έχει ανάγκη από ένα νέο Όραμα που θα βάζει στο επίκεντρο τον Άνθρωπο και τις Ανάγκες του.


Άλλα οι εκλογές δεν θα έρθουν από μόνες τους. Η προοδευτική στροφή δεν θα έρθει αυτόματα.Είναι ευθύνη των προοδευτικών και ενεργών πολιτών να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση.

Ενώνοντας τις φωνές μας και τις δυνάμεις μας μέσα από συλλογικές διαδικασίες

Δίνοντας ένα νέο πολιτικό αγώνα στους δρόμους και στην ζωή μας για να φύγει η Δεξιά.

Δίνοντας ένα νέο πολιτικό αγώνα για να φύγουν ΟΛΟΙ όσοι πλήγωσαν με τις επιλογές τους την ποιότητα της Δημοκρατίας μας και έκαναν την πολιτική επάγγελμα.

Δίνοντας ένα νέο πολιτικό αγώνα για την πολιτικοποίηση της κοινωνίας μας και την Αλλαγή της νοοτροπίας του βολέματος.

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού μας θα είναι η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, από εκεί θα δοθεί το μήνυμα για ακόμα μια φορά στον κ. "Ακατάλληλο"και την παρέα του.


"Φτώχεια - Ανεργία - Καταστολή...Κάτω η Κυβέρνηση του Καράμανλη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου