Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Σκέψεις για την Οργάνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ εν όψη Κινητοποίησης 2/4

Σύντροφοι, συντρόφισσες,

όπως ίσως οι περισσότεροι γνωρίζετε έχει προκηρυχθεί Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση για την 2 Απρίλη. Στην Απεργιακή κινητοποίηση καλούν και συμμετέχουν ΌΛΜΕ ,ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ.

Η κατάσταση στην χώρα μας δεν είναι και η καλύτερη αν σκεφτεί κανείς την διάλυση του Κοινωνικού κράτους και την υποβάθμιση κάθε Δημόσιου Αγαθού. Οι μισθοί και οι συντάξεις σε στασιμότητα, ταυτόχρονα η ανεργία καλπάζει και η ανασφάλεια για την νέα γενιά εντείνετε.

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί αν μένει απαθείς σε αυτή την συγκυρία. Ο ρόλος μας είναι ουσιαστικός στην μαζικοποίηση και οργάνωση της Απεργίας αυτής. Άρα είναι αναγκαίο με ευθύνη όλων των στελεχών μας ανα τομέα ευθύνης να κάνουμε ότι καλύτερο για να κατεβάσουμε τα μέλη μας στον δρόμο.

Εμείς από πλευρά μας ως Νότιες Συνοικίες θα ξεκινήσουμε από Δευτέρα μια σειρά δράσεων που θα αποφασίσουμε την Κυριακή. Παράλληλα θα καλέσουμε και Γενική Συνέλευση των μελών του Δικτύου με θέμα την Απεργία και τις επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στην ζωή μας. Πρόθεση μας είναι να κινητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε ένα βέλτιστο αριθμό στελεχών μας για την Απεργία.

Ενδεικτικά σε επίπεδο τουλάχιστον του Ηρακλείου καλό θα ήταν να γίνουν ενδεικτικά τα ακόλουθα:

1) Διευρυμένη συνεδρίαση Νομαρχιακής Νεολαίας με μέλη Εθνικής Αντιπροσωπίας και Γραμματείς Δημοτικών Δικτύων με θέμα τον συντονισμό για την Απεργία

2) Συνέντευξη Τύπου Κάλεσμα για την Απεργία

3) Κλιμάκιο στελεχών στην Βιομηχανική Περιοχή - Μαζικούς Χώρους για Διανομή Υλικού

4) Ανάρτηση Πανό σε κεντρικά σημεία της Πόλης

5) Συνελεύσεις ανα Δημοτικό Δίκτυο

Εκτίμηση μου είναι ότι με καλό συντονισμό θα καταφέρουμε ως Νεολαία ΠΑΣΟΚ να βγάλουμε μια κρίσιμη ποσότητα στον δρόμο. Αρκεί να το πιστέψουμε και να το τρέξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου