Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Δήλωσε Συμμετοχή στα Θεματικά Δίκτυα!!


Συντρόφισσες και σύντροφοι,


πέρασαν οι 100 πρώτες μέρες της Κυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ. 100 μέρες απο την στιγμή που ο Ελληνικός λαός έδωσε την εντολή στο Κίνημα μας και στον Γιώργο Παπανδρέου για να αλλάξουν την Ελλάδα και να βάλουν στο επίκεντρο της πολιτικής τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του. Το κίνημα μας μέσα στις πρώτες 100 μέρες έδωσε μάχη για την ανάταξη της αξιοπιστίας της χώρας σε κάθε επίπεδο.
Η μάχη συνεχίζετε και θα συνεχιστεί σε κάθε επίπεδο με το 2010 να είναι έτος μεγάλων και ιστορικών αλλαγών στην χώρα μας. Ζητήματα όπως το Ασφαλιστικό, η Φορολογική Μεταρρύθμιση, η νέα αρχιτεκτονική στην αυτοδιοίκηση με το σχέδιο “Καλλικράτης” είναι ήδη στο στάδιο της Διαβούλευσης.

Εμείς η οργανωμένη βάση της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχουμε μεγάλη ευθύνη, καθώς αποτελούμε τον χώρο για την παραγωγή προτάσεων και θέσεων καθώς και το μέσο έκφρασης των αναγκών του πολίτη προς την Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Έχουμε την ευθύνη της ουσιαστικής μας συμμετοχής στην διαβούλευση και την ευθύνη παραγωγής θέσεων σε κάθε ζήτημα που απασχολεί την Κοινωνία και ιδιαίτερα την νέα γενιά.
Στα πλαίσια του Προγραμματισμού της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείου για το νέο έτος, σας καλούμε να συμμετάσχετε και να ενδυναμώσετε την λειτουργία της Οργάνωσης.
Στο πρώτο 15ήμερο του Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί Δημοτική Συνέλευση της Οργάνωσης με θέμα τον Προγραμματισμό των Δράσεων μας. Επίσης θα προχωρήσουμε σε συγκρότηση Θεματικών Δικτύων σε κάθε Τομέα με την συμμετοχή ΟΛΩΝ σας.
Σας καλούμε να δηλώσετε με ένα email (συμπληρώνοντας την Δήλωση Συμμετοχής) τα Θεματικά Δίκτυα στο οποίο επιθυμείτε να συμμετάσχετε, ώστε να προχωρήσουμε ΌΛΟΙ μαζί στην συγκρότηση του (εφόσον υπάρχει ικανός αριθμός μελών) . Τα θεματικά Δίκτυα είναι τα ακόλουθα:

Τα Θεματικά Δίκτυα Νέων είναι:
  1. Δίκτυο Μαθητών, τα μέλη του οποίου συγκροτούν την Πανελλήνια Αγωνιστική Μαθητική Κίνηση – Π.Α.Μ.Κ.
  2. Δίκτυο νέων Φοιτητών και Σπουδαστών
  3. Δίκτυο νέων εργαζομένων
  4. Δίκτυο νέων επαγγελματιών, επιχειρηματιών και εμπόρων
  5. Δίκτυο νέων αγροτών
  6. Δίκτυο αθλητισμού
  7. Δίκτυο εθελοντισμού και επιμόρφωσης
  8. Δίκτυο νέων ομογενών και παλιννοστούντων
  9. Δίκτυο πολιτισμού
  10. Δίκτυο νέων ΑμεΑ
  11. Δίκτυο νέων μεταναστών
  12. Δίκτυο νέων τεχνολογιών και εθελοντών ανταποκριτών διαδικτύου
  13. Δίκτυο νέας οικολογίας - περιβάλλοντος
  14. Δίκτυο τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης
  15. Δίκτυο προστασίας καταναλωτή
Επιπροσθέτως λειτουργούν ήδη τα Θεματικά Δίκτυα Παιδείας - Έρευνας και Πράσινης Ανάπτυξης - Περιβάλλοντος στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε
Περιμένουμε την ανταπόκριση σας και την συνεισφορά σας σε μια συμμετοχική πολιτική διαβούλευση από την βάση του Κινήματος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου