Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΣΚέψεις Οργάνωσης!

Πλήρης  στοίχισητην Κυριακή όπως ξέρετε συμπληρώνεται ένας χρόνος από την "Εξέγερση του Δεκέμβρη". Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την Δολοφονία ενός 16χρονού μαθητή.

Η 6η Δεκέμβρη του 2008, είναι η μέρα που ο χρόνος σταμάτησε με μια σφαίρα της αστυνομικής καταστολής. Είναι η μέρα που όλα τα συναισθήματα του Λαού βγήκαν με τον πιο αυθόρμητο τρόπο στους δρόμους της χώρας.

Σήμερα οφείλουμε να σκεφτούμε ένα χρόνο μετά τα βασικά μηνύματα των ημερών αυτών του Δεκέμβρη. Οφείλουμε να δούμε στην ουσία τα σημερινά προβλήματα της νέας γενιάς ( ανεργία, ανασφάλεια, εκπαίδευση, ξενοφοβία) και να παλέψουμε ΟΛΟΙ μαζί για λύσεις και προτάσεις.

Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως γνήσια προοδευτική δύναμη οφείλει να "περάσει μπροστά" στην παραπάνω κατεύθυνση. Οι Αγώνες μας σήμερα θα είναι η εγγύηση για το αύριο. Οι αγώνες για την Δικαιότερη Κοινωνία είναι αγώνες για αξιοπρέπεια στις ζωές μας.

Σας προτείνω να μπούμε μπροστά διαμορφώνοντας στον Νομό μας συνθήκες πολιτικής συζήτησης για όλα τα θέματα της νέας γενιάς. Να παλέψουμε για να δώσουμε λύσεις αξιοποιώντας την νέα προοδευτική κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ας είναι η 6η Δεκέμβρη αφορμή και αρχή!

Στα επιμέρους νομίζω ότι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε:

1) Συνέντευξη Τύπου - Κάλεσμα Συμμετοχή σε ειρηνική πορεία την Κυριακή 6/12 και την Δευτέρα 7/12

2) Ανοικτή Συζήτηση μεταξύ των μελών και φίλων μας με θέμα την Εξέγερση και τα προβλήματα της νέας γενιάς

3) Διοργάνωση Πολιτικής Εκδήλωσης πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων με θέμα την Εξέγερση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου