Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Αμετανόητος & Φωνακλάς!!


Ε όχι πάλι...

Ο καταλληλότερος Κώστας Καραμανλής χτες μιλώντας στην ΟΝΝΕΔ στο Αιγάλεω μας έδειξε την πραγματική κατάσταση ενός πρωθυπουργού που καταρρέει, γαντζωμένος στο άρμα της Εξουσίας.
Καταπονημένος, θυμωμένος και κουρασμένος “ουρλιάζοντας” προσπαθώντας να “ξυπνήσει” το περιορισμένο κομματικό νεολαιίστικο του ακροατήριο.
Πάλι αυτοκριτική ο Καραμανλής...με τα ίδια λόγια που χρησιμοποιεί τα τελευταία 2 χρόνια.

Χαρακτηριστικά Αποσπάσματα: ( ολόκληρη η ομιλία στο http://www.nd.gr)

“Μπορεί, κάποιες φορές, να τους πικράναμε. Μπορεί, κάποιες φορές, να τους πληγώσαμε. Μπορεί, κάποιες φορές, να κινηθήκαμε αργά. Κάναμε λάθη. Δεν το αρνούμαστε.”

“Ξέρουμε ότι βαρεθήκατε τα μεγάλα λόγια. Ξέρουμε ότι έχετε σοβαρές επιφυλάξεις για πολλά. Ξέρουμε τις πικρίες, τις αμφισβητήσεις, τα δίκαια παράπονά σας. Γι’ αυτά παλεύουμε. Ξέρετε πολύ καλά ότι τίποτα δεν χαρίζεται. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλο ότι οι νίκες κατακτώνται με κόπο και αγώνα. Είστε η γενιά της κοινωνικής δικτύωσης.”

Ναι ναι βαρεθήκαμε.....

Έλεος πότε θα καταλάβει η Νέα Δημοκρατία και τα κομματικά της Στελέχη ότι είναι η κυβέρνηση που είχε δύο φορές λαϊκή εντολή να κυβερνήσει από το 2004 μέχρι σήμερα; Πότε θα καταλάβουν ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν στην Αντιπολίτευση όλα αυτά τα χρόνια; Πότε θα αναλάβουν επιτέλους την ευθύνη για την κατάσταση της Οικονομίας;

Δεν μπορεί να μιλά και να ξαναμιλά για μεταρρυθμίσεις ο Καραμανλής όταν τίποτα δεν λειτουργεί. Εκτός και αν εννοεί μεταρρύθμιση απλά την ψήφιση ενός Νόμου...Έλεος ας έρθει μια βόλτα από τα Πανεπιστήμια να δεί την κατάσταση μας, ειδικά των νέων επιστημόνων, τους οποίους λέει ότι χρηματοδότησε κιόλας...Πού; Πότε ; Πώς;

Ο χαλαρός και φωνακλάς Καραμανλής ακόμα και με χαλαρή την κόκκινη γραβάτα του δεν πείθει πλέον κανέναν!!!

Α ακόμα μια παρατήρηση προς όλα τα κομματικά στελέχη και Υπουργούς της Δεξιάς....
Ας σταματήσει ο παραλληλισμός με την “σοσιαλιστική Ισπανία” που προσπαθούν να κάνουν σε κάθε κανάλι και παράθυρο...Επιτέλους το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει και πρόγραμμα και σχέδιο και όραμα για την χώρα μας. Αν έχουν κάτι να πουν ας μας απαντήσουν επί του δεδομένου προγραμματικού μας πλαισίου.

Καληνύχτα Κωστάκη και όνειρα γλυκά!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου