Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Με επιτυχία η εκδήλωση της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νοτίων Συνοικιών Ηρακλέιου




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου η πολιτική εκδήλωση της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείου. Με ομιλητές τον Ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τους Γραμματείς των Π.Α.Σ.Π. Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι. Αντωνόπουλο Λάμπρο και Μαργιώλα Χρήστο έγινε μια διεξοδική διαδικασία διαλόγου με το κοινό. Τόσο για το ζήτημα των Ευρωεκλογών, όσο και για των Φοιτητικών εκλογών ακολούθησε πλούσιος διάλογος με ουσιαστικά συμπεράσματα για τους στόχους και την πορεία του Κινήματος μας.
Ο Σταύρος Αρναουτάκης με την εμπειρία του στο Ευρωκοινοβούλιο έθεσε ως βασική και θεμελιακή προτεραιότητα για την Σοσιαλιστική ομάδα της Ευρώπης την διαμόρφωση μιας νέας Ευρώπης του Ανθρώπου, μια Ευρώπης των Αξιών και την Ανάπτυξης με προτεραιότητα τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού, κάνοντας ουσιαστική και υπεύθυνη κριτική στις επιλογές της αποχωρούσα Κυβέρνησης Καραμανλή. Στο νέο Ευρωπαϊκό στερέωμα είναι αναγκαία μια Ελλάδα με φωνή, μία Ελλάδα που διεκδικεί για κάθε Έλληνα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Επικράτειας.

Οι Γραμματείς των δύο οργανώσεων Π.Α.Σ.Π. του Ηρακλείου με τις τοποθετήσεις τους έδωσαν το στίγμα της σπουδάζουσας νεολαίας αλλά και την δική τους εκτίμηση για τις Ευρωεκλογές. Στοίχημα η Συμμετοχή των νέων στις εκλογικές διαδικασίες. Στοίχημα ένα ισχυρό δυνατό και προοδευτικό Φοιτητικό Κίνημα με φωνή και συγκρότηση σε Πανελλαδικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο Μανώλης Στρατάκης Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηρακλείου που με την παρέμβαση του έδωσε και αυτός το στίγμα για τις κοντινές Εκλογικές διαδικασίες. Επίσης παρέμβαση έκανε και ο Φραγκίσκος Παρασύρης, μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με χρήσιμες αναφορές στην ακολουθούμενη Ευρωπαϊκή Πολιτική από τις δυνάμεις της Συντήρησης.
Με την παρουσία τους αλλά και τις τοποθετήσεις τους, μας τίμησαν και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηρακλείου κ. Παπαδάκης Μιχάλης καθώς και μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Κρήτης και της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου.
Εκτίμηση μας είναι ότι μπροστά στις Ευρωεκλογές και τις Φοιτητικές Εκλογές το διακύβευμα είναι ένα και αυτό είναι η “Προοδευτική Στροφή” και η ανατροπή των λογικών της συντήρησης και των εκφραστών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου