Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Σε αυτό τον Αγώνα είμαστε πρωταγωνιστές

Φίλες και φίλοι,


σε λίγες μέρες οι Ευρωπαίοι πολίτες καλούμαστε στην κάλπη για να ασκήσουμε το Δημοκρατικό μας εκλογικό δικαίωμα. Καλούμαστε να επιλέξουμε την νέα σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου για τα επόμενα 5 χρόνια. Καλούμαστε να επιλέξουμε τις πολιτικές δυνάμεις που θα διαμορφώσουν τις Ευρωπαϊκές πολιτικές μέχρι το 2014.

Συμμετέχουμε στην κορυφαία συμμετοχική διαδικασία στον κόσμο για την εκλογή ενιαίου κοινοβουλευτικού οργάνου 27 Ευρωπαϊκών Χωρών. Η ψήφος μας μετράει και είναι καθοριστική στην πορεία προς την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση αλλά και στην φυσιογνωμία της Ευρώπης.

Η χρονική συγκυρία δεν μπορεί να μην συνδεθεί με τις εκλογές αυτές. Το δυσμενές περιβάλλον που διαμορφώνετε από την Διεθνή οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους. Οι εξελίξεις στο εσωτερικό της χωράς μας με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι μια άλλη συζήτηση, αλλά η καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε.



Όλα μας αφορούν... Με την συμμετοχή μας

διαμορφώνουμε το αύριο της γενιάς μας!!



Εμείς οι νέοι σοσιαλιστές με τους αγώνες μας λέμε όχι στην “βαρβαρότητα” του καπιταλισμoύ και των συντηρητικών εκφραστών του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Λέμε όχι στην Ανεργία και στις ελαστικές εργασιακές σχέσεις που προωθούν (stage κ.τ.λ.). Λέμε όχι στην ιδιωτικοποίηση της Παιδείας και στην διάλυση του Κοινωνικού Κράτους. Λέμε όχι στην καταστροφή του περιβάλλοντος. Λέμε όχι στον κομματισμό και την αναξιοκρατία. Λέμε όχι στην καταστολή και στην βία. Λέμε όχι στον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Γυρίζουμε της πλάτες μας στα παπαγαλάκια της πολιτικής απαξιώσης.


Η νέα γενιά στο προσκήνιο στέλνει το δικό της μήνυμα. Η νέα γενιά διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο μέσα από την ανατροπή της βαρβαρότητας του καπιταλισμού και τον πολιτικών εκείνων οπού έκαναν την Ελλάδα και την Ευρώπη απαθείς, αδρανείς και αμέτοχη μπροστά στις παγκόσμιες εξελίξεις. Η νέα γενιά δεν μένει απαθείς, η νέα γενιά αντεπιτίθεται. Δίνουμε χρώμα στα όνειρα μας και νόημα στους Αγώνες μας. Όλοι μαζί φοιτητές , νέοι εργαζόμενοι, νέοι αγρότες, νέοι επιχειρηματίες ενώνουμε τις φωνές μας για Πολιτική Αλλαγή στην Ευρώπη και την Ελλάδα.


Αλλαγή που να υπηρετεί τις ανάγκες μας για έναν άλλο κόσμο. Για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους. Για μια κοινωνία χωρίς ταξικούς φραγμούς και διακρίσεις. Για μια Ευρώπη των Κινημάτων. Για μια Ευρώπη των Λαών. Για μια Ευρώπη των Αξιών.


Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε με την συμμετοχή μας δίνουμε τον αγώνα :


  • Για μια δημοκρατική και δίκαιη κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο, τις ανάγκες και την ευημερία του.

  • Για μια Ελλάδα με ισχυρή φωνή και θέση στην Ευρώπη, που διεκδικεί, κερδίζει και συνδιαμορφώνει την κοινή Ευρωπαϊκή πορεία.

  • Για μια Ευρώπη της Ειρήνης, της Συνεργασίας, της Δημοκρατίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Αλληλεγγύης.

  • Για μια Ευρώπη των λαών, της Πράσινης Ανάπτυξης, της πλήρους απασχόλησης, της πραγματικής σύγκλισης, της παιδείας, του πολιτισμού και της γνώσης.

  • Για μια Ευρώπη της συμμετοχής, των πολιτών, της νεολαίας και των Κινημάτων.



Σε αυτό τον Αγώνα είμαστε πρωταγωνιστές



Στηρίζουμε το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές



7 Ιούνη ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου